Förr i tiden var det främst TV, VHS och bio som gällde när du ville titta på film. Men allteftersom har det dykt upp nya sätt att titta på sina favoritfilmer, till exempel DVD, bluray och även streamingtjänster. Idag kan du se på film i stort sett var du än befinner dig i världen, så länge du har tillgång till internet. Det innebär alltså att du kan titta på film på datorn, surfplattan och till och med mobiltelefonen. I vissa fall kan du behöva skaffa dig en streamingtjänst som erbjuder favoritfilmerna, medan andra filmer kan finnas tillgängliga att köpa direkt på Youtube.

Titta på film med mobiltelefonen

Om du har en smartphone kan du titta på film var du än är. Det enda du behöver tillgång till är internet och antingen köpa/hyra filmer från Youtube eller använda dig av en streamingtjänst. Skulle du vara en av de få som inte äger en smartphone kan du köpa en begagnad Iphone till ett billigt pris. Du kanske endast behöver den till att titta på film under sommarkvällarna när du ligger i husbilen och då är det inte nödvändigt att köpa en för flera tusen kronor. Dock kan du även använda den begagnade mobilen till andra saker. Det finns även hemsidor som erbjuder gratisfilmer, men dubbelkolla alltid om dessa är lagliga ifall du skulle stöta på en.

Filmen Arn på nätet

Filmen Arn: Tempelriddaren som kom ut år 2007 finns tillgänglig att titta på, på nätet. Skulle du inte redan sett filmen och bestämmer dig för att se den en kväll hittar du den på Youtube. Det är möjligt att både köpa den och hyra den. Sedan kan du i lugn och ro titta på den via din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Du kan även se den direkt i TV:n ifall du har en internetuppkoppling. Det kan också vara trevligt att ha den i bakgrunden ifall du har bjudit över några vänner och ni alla tycker om filmen, men samtidigt inte behöver sitta och titta på den från start till slut utan endast vill ha lite intressant bakgrundsljud.